Rolluik automatiserenUpgrade uw verouderde rolluiken naar moderne gemakken door over te stappen op automatische bediening. Met een eenvoudige afstandsbediening of schakelaar maakt u niet alleen de bediening voor uzelf maar ook voor uw rolluiken gemakkelijker. Geniet van een langere levensduur van uw rolluiken, doordat de constante en gelijkmatige beweging met de afstandsbediening/schakelaar het bruusk stoppen elimineert. Geef uw rolluiken een nieuw leven en verminder slijtage.


Kies tussen een muurschakelaar of een draadloos bakje voor ultiem comfort. Bedien uw rolluiken moeiteloos vanuit uw zetel of bed met het draadloze bakje. Stel zelfs dagelijkse tijden in, zodat uw rolluiken automatisch omhoog en omlaag gaan, zelfs wanneer u niet thuis bent, waardoor uw woning een bewoonde indruk achterlaat.


Onze automatiseringsoptie vervangt de bestaande rolluik-as door een holle aluminium as met een krachtige Somfy-motor (met 7 jaar garantie). Hierdoor werkt uw rolluik voortaan met een betrouwbare motor. Maak vandaag nog de overstap naar geautomatiseerde rolluiken en ervaar het gemak van modern comfort en een langere levensduur voor uw rolluiken.