Herstellen van uw rolluik

Het is avond en het wordt donker, en u wilt zoals elke avond, uw rolluiken naar beneden doen. Plots merkt u op dat de rolluik niet meer werkt zoals ervoor en u kan uw rolluiken niet meer gebruiken. Doe dan beroep op onze diensten. Wij komen altijd snel aan huis om u verder te helpen, want er is niets vervelender dan uw rolluiken niet meer te kunnen gebruiken. Want, geef toe, eens je uw rolluiken gewoon bent, kan je toch niet meer zonder. Gelukkig is de Rolluikspecialist er om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.


Is uw rolluiklint kapot, of werkt de motor niet meer, of weet u gewoonweg niet wat er aan de hand is met uw rolluik? Wij komen steeds langs om te kijken wat er kapot is. Op basis van dat kijken we om zo snel mogelijk uw rolluik te herstellen. 

Automatiseren van uw rolluik


Zijn uw bestaande rolluiken al wat verouderd, en ben je het soms beu om steeds uw rolluiken handmatig naar omhoog en naar beneden te trekken. Dan is het voor u wel eens een goed idee om de overstap te maken van rolluiken naar een automatische bediening. 

Door het bedienen van uw rolluik met een afstandsbediening/schakelaar, vergemakkelijkt je de bediening voor jezelf, maar ook voor de rolluik zelf. De rolluik heeft dan een vele langere gebruiksduur. Doordat de rolluik met een afstandsbediening/schakelaar wordt bediend, zal de rolluik telkens op een constante en gelijke snelheid bewegen, zowel naar onder, als naar boven. Want we weten soms allemaal dat we eens wat bruusker omgaan met ons rolluiklint als we het omhoog/omlaag trekken, maar dit is helemaal niet goed voor de rolluik om zo bruusk te stoppen. Met een bakje wordt een bruusk stoppen van de rolluik uitgesloten, en zorgt dit dus ook voor een langere gebruiksduur, en minder slijtage. 


Zoals u wel al gelezen had, kan u kiezen om uw automatische rolluik te bedienen met ofwel 1) een schakelaar/knop die aan de muur bevestigd is ofwel 2) met een draadloos bakje. Met het draadloze bakje kan u vanuit uw zetel of bed,... de rolluik bedienen. 

Om het u nog gemakkelijker te maken, kan u ook kiezen voor een dagelijks vast tijdstip zodat de rolluik automatisch omhoog en omlaag gaat. Dit is zeer interessant als u bijvoorbeeld niet thuis bent, op reis bent,... zodat uw woning een bewoonde indruk geeft.


Bij het automatiseren van de rolluik, wordt de bestaande rolluik-as vervangen door een holle aluminium as waarin de motor van Somfy (met 7 jaar lange garantie) wordt geplaatst. Uw rolluik zal dus voortaan werken met een motor. 

Plaatsen van uw nieuwe rolluik

Heeft u nog geen rolluiken, en u merkt dat u dit toch mist in uw woning, contacteer ons dan voor een offerte op maat. U slaapt minder goed zonder rolluiken, of u voelt zich niet veilig genoeg in uw woning, dan overweegt u het beste om rolluiken aan te schaffen. Onze rolluiken geven u een veilig gevoel, maakt uw ruimte volledig duister, maar houdt ook de koude/warmte tegen met onze isolerende lamellen. Niet alleen koude/warmte wordt tegengehouden, maar ook het lawaai wordt gereduceerd. 


Bij het plaatsen van uw nieuwe rolluiken, kan u kiezen tussen inbouwrolluiken, of voorzetrolluiken. Meer info over de verschillende soorten rolluiken vindt u hier.

U kan kiezen tussen een manuele of een elektrische rolluik. 

Bij een manuele rolluik, wordt er een rolluik geplaatst met een rolluiklint die u zelf omhoog/omlaag trekt.

Kiest u voor een elektrische rolluik, en dus ook voor uw gemak en een mindere slijtage van uw rolluik, dan wordt er gewerkt met een schakelaar op de muur, of met een draadloze bediening. 

De rolluiken zijn steeds voorzien met motoren van Somfy, die tevens 7 jaar garantie bieden. Wij geven u steeds de optimale kwaliteit en streven naar de perfecte afwerking. Rolluiken op zonne-energie

Z

Wilt u gedoe met kabels vermijden en liever geen werkmannen binnenshuis? Ontdek de perfecte oplossing: onze rolluiken op zonne-energie van Somfy.

Steeds meer mensen kiezen voor zonne-energie rolluiken, volledig draadloos en zonder boren in uw muren. Hoewel deze rolluiken iets duurder zijn, rechtvaardigt de besparing op plaatsingskosten het prijsverschil. Geen gedoe meer met linten en kabels!

Het rolluik is uitgerust met een discreet zonnepaneeltje en een ingebouwde batterij. Hierdoor slaat u zonne-energie op, waardoor u het rolluik zelfs in het donker kunt bedienen. Zelfs op bewolkte dagen laadt de batterij op bij daglicht. Puur daglicht volstaat om voldoende zonne-energie om te zetten en uw rolluik te laten functioneren.

Het design van de rolluiken is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies de vorm, de kleur en meer, zodat het perfect bij uw woning past. Ga voor gemak, duurzaamheid en een esthetisch passend design met Somfy zonne-energie rolluiken. Neem contact op voor een vlekkeloze installatie.


Het design van de rolluiken kan u volledig zelf kiezen. De vorm, het kleur,... Alles zodat het volledig bij uw woning past.