Rolluik plaatsen 

Heeft u nog geen rolluiken, en u merkt dat u dit toch mist in uw woning, contacteer ons dan voor een offerte op maat. U slaapt minder goed zonder rolluiken, of u voelt zich niet veilig genoeg in uw woning, dan overweegt u het beste om rolluiken aan te schaffen. Onze rolluiken geven u een veilig gevoel, maakt uw ruimte volledig duister, maar houdt ook de koude/warmte tegen met onze isolerende lamellen. Niet alleen koude/warmte wordt tegengehouden, maar ook het lawaai wordt gereduceerd. 


Bij het plaatsen van uw nieuwe rolluiken, kan u kiezen tussen inbouwrolluiken, of voorzetrolluiken. Meer info over de verschillende soorten rolluiken vindt u hier.

U kan kiezen tussen een manuele of een elektrische rolluik. 

Bij een manuele rolluik, wordt er een rolluik geplaatst met een rolluiklint die u zelf omhoog/omlaag trekt.

Kiest u voor een elektrische rolluik, en dus ook voor uw gemak en een mindere slijtage van uw rolluik, dan wordt er gewerkt met een schakelaar op de muur, of met een draadloze bediening. 

De rolluiken zijn steeds voorzien met motoren van Somfy, die tevens 7 jaar garantie bieden. Wij geven u steeds de optimale kwaliteit en streven naar de perfecte afwerking.

Ziet u niet graag de kabels of heeft u niet graag dat de werkmannen binnenshuis werken? Dan bieden wij u de perfecte oplossing. Namelijk, 

onze rolluiken op zonne-energie.

Meer en meer mensen kiezen om rolluiken op zonne-energie te plaatsen. Dit zijn volledig draadloze motoren waardoor er niet geboord hoeft te worden in uw muren. 
Deze rolluiken zijn van prijs iets duurder, maar het is zeker het verschil waard aangezien het plaatsen van het lint en kabels niet meer hoeft te gebeuren, waardoor dus de plaatsingskost heel miniem is. 

De rolluik is voorzien met een klein zonnepaneeltje bevestigd op de rolluik en is ook voorzien van een ingebouwde batterij waardoor u de zonne-energie kan opslaan, en dus zo ook de rolluik kan bedienen in het donker. Zelf met bewolking laadt de batterij op. Puur daglicht is voldoende om de zonne-energie om te zetten en dus zo uw rolluik te laten werken.


Ontdek de voordelen van rolluiken plaatsen met onze professionele installatiediensten. Verhoog de veiligheid, privacy en energie-effici├źntie van je woning met op maat gemaakte rolluiken. Onze ervaren experts begeleiden je door het gehele installatieproces, van het kiezen van het juiste type rolluik tot de vakkundige plaatsing. Geniet van een comfortabelere leefomgeving en verhoog de waarde van je huis. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en investeer in de kwaliteit en functionaliteit van je woning met onze rolluikinstallatieservice.
Zeer snelle herstelling, perfect uitgevoerd aan een correcte prijs. Top!

Ik heb gebeld en de volgende dag werden onze rolluiken meteen hersteld. Heel vriendelijke man, zeer goed werk geleverd, proper,... Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. Deze man heeft mijn week gered en mijn dag goedgemaakt!

Snelle service, goeie afwerking, vriendelijk.